İndirimli ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarıştılar

Bursa'da, ev eşyası ile kozmetik ve temizlik ürünleri satan mağaza, açılışa özel indirim uygulayınca yoğunluk yaşandı. Yüzlerce kişi, ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı.
Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde ev ve mutfak eşyası ile kozmetik ve temizlik ürünleri satan bir mağaza, açılışa özel kampanya düzenledi. İndirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Firma yetkililerinin kapıları açmasıyla, aynı anda yüzlerce kişi mağazaya girmeye çalıştı. Kalabalık, kapıları zorlarken içeri girenler ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarıştı. Yaşanan yoğunluk, dron kamerasıyla havadan görüntülendi.
Mağazanın ortaklarından İsmail Kalınkara, “Birinci yılımızda 3'üncü şubemizi açtık. Bu kadar kalabalık beklemiyorduk. Halkımızın bu kadar bir teveccühü olacağını tahmin etmiyorduk. Bu bizi çok mutlu etti. Ancak tüm önlemlerimizi almamıza, binlerce ürünle, stoklarla açılış yapmamıza rağmen yine de halkımızın birçok kısmı içeri giremedi. Bu bizi üzdü” dedi.
Açılışta polis ekiplerinin de tedbir aldığını belirten İsmail Kalınkara, hesaplamalarına göre 10 binin üzerinde bir kalabalığın mağazaya geldiğini ifade etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?