İnşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

Kayseri'de bir binanın dış yalıtımı sırasında iskelenin çökmesi sonucu, mantolama yapan 18 yaşındaki Niyazi Ulusoy, hayatını kaybetti. Çöken iskele nedeniyle 25 yaşındaki Hasan Acar da yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, merkez Melikgazi İlçesi'nde bulunan Esentepe Mahallesi'ndeki Akseki Sokak'ta meydana geldi.
7 katlı bir apartmanın dış yalıtımı sırasında mantolama yapan Hasan Acar ile Niyazi Ulusoy, binanın son katında çalışırken, iskele çöktü.
Acar, yaralı olarak kurtulurken, Ulusoy ise, halatın kopması sonucu düşerek, ağır yaralandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine kaldırılan 18 yaşındaki Ulusoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaralı olan 25 yaşındaki Acar ise hastanede tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama