İntihar eden başkomiser Sürmene Emniyet Müdürlüğü'ne atanmış

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde intihar eden başkomiserin bugün Sürmene İlçe Emniyet Müdürü olarak atandığı ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Kalkınma Mahallesi'nde saat 18.30 sularında yaşadığı apartmanın önüne gelen Başkomiser F.E, otomobili içerisinde beylik tabancasını başına dayayarak ateşledi.
Silah sesini duyan vatandaşlar, olay yerinde hayatını kaybeden Başkomiser F.E'nin cansız bedenini görünce 112 ekiplerine haber verdi.
İntihar eden F.E.'nin bir süre önce açığa alındığı ve 5 Ocak’ta görevine geri döndüğü, bugün de Trabzon Emniyet Müdürlüğü iç atamaları kapsamında Sürmene Emniyet Müdürü olarak atandığı öğrenildi.
Başkomiserin evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Ne Kadar? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!