İranlı yolcu Atatürk Havalimanı'nda hayatını kaybetti

İleri derecede kanser hastası İran'lı kadın Shahnaz Lahoot (65) iki kızı ile birlikte Tahran'a gideceği sırada Atatürk Havalimanı'nda fenalaşarak hayatını kaybetti.
0 gün önce iki kızı ile İstanbul'a gelen Shahnaz Lahoot (65) Göğüs, beyin ve böbrek kanseri idi. Hastalığının son evresinde olan Lahoot, birkaç gün önce İstanbul'da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Kendini iyi hisseden Lahoot, iki kızı ile birlikte bu gün Tahran'a gitme kararı aldı. Meraj Hava Yolları'nın JI-4804 seferi ile saat 02,20'de Tahran'a gidecek olan Lahoot ve kızları İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş katı D adası check-in kontuarına saat 00.30 sıralarında geldi.
İşlemlerinin yapıldığı sırada yer hizmetleri görevlisi tarafında uçuş raporu istendi. Uçuş raporu olmayan Lahoot'un kızları İran'daki doktorlarını arayarak bilgi aldığı sırada yere yığıldı.
25 dakika kalp masajı yapıldı
Durumu fark eden havalimanı çalışanları sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen Havalimanı Portclinic sağlık ekibi kontrolde Shahnaz Lahoot'un nefes almadığını fark etti. Kızlarının gözyaşlarıyla izlediği Lahoot'a sağlık ekibince 25 dakika kalp masajı yapıldı. İran'lı vatandaşı yolcu Shahnaz Lahoot'un tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ardından Lahoot'un cenazesi ambulans ile Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
150 yıllık ağaç devrildi: 3 araç kullanılamaz hale geldi
Müsilaja karşı yeni önlem: Çapraz Çayı'nda hayata geçirildi
İntihar mektubunda araştırma görevlisini işaret etmişti! Görevden uzaklaştırıldı
Yozgat'ta can pazarı! Taziye dönüşü kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
METİN GÜRCAN KİMDİR? Eski Asker ve Akademisyen Metin Gürcan'ın Rütbesi Neydi, Ne Kadar Ceza Aldı? Casusluk Davasında Karar Verildi!