İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan taburcu oldu

Bir hafta önce kalp ameliyatı olan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan taburcu oldu. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çalışkan; '3-4 yıldır tatil yapmıyordum. Bir 15 gün tatil yapmam gerektiğini söylediler' dedi.
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, taburcu oldu. Bir hafta önce Çağlayan'daki özel bir hastanede koroner bypass ameliyatı olan Çalışkan bugün saat 11:00'de hastaneden çıktı. Mustafa Çalışkan eşi Müberra Çalışkan ile birlikte oğulları Muhammed Mustafa ve Mehmet Kürşat'ın elinden tutarak dışarı çıktı. "3-4 yıldır tatil yapmıyordum. Bir 15 gün tatil yapmam gerektiğini söylediler" şeklinde konuşan Çalışkan, "Çok iyiyim, bomba gibiyim" dedi.
Erdoğan'dan Çalışkan'a geçmiş olsun ziyareti
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Temmuz'un başında görevinin başında olacağını söyledi. Çalışkan'ın doktoru Prof. Dr. Çavlan Çiftçi de, "Bir hafta önce koroner bypass operasyonu yaptık. Sağlık durumu çok iyi. Bayram ertesi, istediği zaman görevine dönebilir. Görevine başlayabilecek sağlık durumuna sahip" açıklamasında bulundu. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ailesiyle birlikte hastaneden ayrıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama