İstanbul Üniversitesi karıştı!

İstanbul Üniversitesi karıştı
expand

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bahçesinde saat 14.00 sıralarında toplanan yaklaşık 200 öğrenci, ateş yakıp, Nevruz etkinlikleriyle ilgili çevreye pankart ve afiş asmak istedi. Bunun üzerine, öğrenciler ile özel güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Üniversite yönetimi durumu polise bildirdi. Üniversiteye çok sayıda polis ekibi ve TOMA sevk edildi. Polislerin geldiğini gören öğrenciler, giriş kapılarına masa ve sandalyelerle barikat kurdu. Öğrenciler, önce güvenlik kameralarını, ardından da pencere ve panoların camlarını kırdı. O anlar, bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

KAMPÜSTE KOVALAMACA

Üniversite bahçesinde slogan atan öğrenciler ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Herhangi bir öğrencinin gözaltına alınmadığı belirtildi. Kalabalık öğrenci grubu sloganlar atarak üniversiteden ayrılırken, polisin üniversitedeki bekleyişi sürüyor.

Hayrünnisa Gül sessizliğini bozdu

İbrahim Tatlıses'in Uyandıktan Sonraki İlk Fotoğrafı Şaşırttı!

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow