İstanbul'da 21 polis açığa alındı

İstanbul'da, aralarında 2 şube müdürü ile bazı rütbelilerin de bulunduğu 21 polis, haklarındaki iddialar nedeniyle açığa alındı.
Alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçen ay İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen Polis Teftiş Kurulu'nda görevli 2 polis başmüfettişi, 17 Aralık operasyonundan sonra başlatılan soruşturma kapsamında Vatan Yerleşkesi'ndeki şubelerde bulunan bilgisayarları bilişim uzmanı polislerle birlikte inceledi.
17 Aralık operasyonunun merkezi olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'ndeki bazı bilgisayarlardan internet aracılığıyla bilgi sızdırılması suretiyle "gizliliği ihlal" suçunun işlendiğinin tespit edildiği iddia edildi.
Bu kapsamda, 17 Aralık operasyonunda Vatan Yerleşkesi'nde görev yapan, daha sonra başka ilçelere ve polis okullarına tayin edilen aralarında 2 şube müdürü ile bazı rütbelilerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama