İstanbul'da avukatlara müdahale

Meslektaşlarının gözaltına alınmasını İstanbul Adalet Sarayı önünde protesto eden avukatlara müdahale edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avukatlar, dün yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 9 avukata destek için İstanbul Adalet Sarayı'nın 'C' kapısında toplandı. Grup basın açıklaması yapmak istedi. Polis de grubu adliye önünde açıklama yapmanın yasak olduğunu belirterek, meydana yönlendirdi. Ancak avukatlar uyarıyı dikkate almayınca polis müdahale etti. Polis kalkanlarla, avukatları adliyenin önünden uzaklaştırdı. Adliye önündeki gerginlik hala devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında