İstanbul'da çocuk pornosu operasyonu

İstanbulda çocuk pornosu operasyonu
expand

Almanya ve İspanya polisinin ihbarı üzerine İstanbul'da bilgisayarında çocuk pornosu görüntüleri bulunan 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılar daha sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İspanya ve Almanya polisi, İstanbul'dan çocuk pornosu içerikli birçok görüntünün internetten indirildiğini tespit edince bilgisaylarların ıp numaralarını İstanbul polisine gönderdi.
 
Polis, IP numaralarından adresleri tespit edip, 16 masaüstü, 4 dizüstü bilgisayarda inceleme yaptı. 8 bilgisayarda, 2 yaşına kadar çocukların bulunduğu porno içerikli görüntüler tespit edildi.
 
Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 8'i polis ve savcılık sorgularının ardından serbest kaldı. İki kişi ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi.
 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow