İstanbul'da trafik yoğunluğu

İstanbulda trafik yoğunluğu
expand
KAYNAKAA

İstanbul'da mesai saatinin sona ermesiyle bazı yollarda trafik yoğunluğu oluştu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş yönlerinde trafik yavaş ilerliyor.

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Ankara istikametinde, Bahçelievler'den başlayan trafiğin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar sürdüğü gözleniyor.

TEM otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinden başlayan trafik ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişine kadar devam ediyor.

D-100 kara yolu Ankara istikametinde Yenibosna'dan Haliç'e kadar olan kısımda trafik akışı yavaşlarken, Edirne istikametinde ise Şişli'den Beylikdüzü'ne kadar yoğunluk sürüyor.

Anadolu Yakası'nın D-100 kara yolunda, Uzunçayır'dan Maltepe'ye kadar olan bölge ile TEM Otoyolu Ümraniye-Sancaktepe çevresinde trafik yoğunluğu mevcut.

- Sahilde trafik akıcı

Beyoğlu sahil şeridinden başlayan trafik yoğunluğu da Ortaköy Meydanı'na kadar devam ediyor. Taksim Meydanı'nın bağlantı yollarında trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kentin iki yakasında sahil yollarında ise trafiğin akıcı olduğu görülüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, saat 18.08 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 74 olarak ölçüldü.
 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow