İstanbul'dan Antalya'ya arkadaşını ziyarete giden Kırgız kadın kaçırıldı

Antalya'da oturan arkadaşını İstanbul'dan ziyarete giden Kırgızistanlı Perzat H., çarşıda gezerken yanlarına otomobille yaklaşan Aziz simli bir kişi tarafından kaçırıldı.
Olay, saat 15.30 sırasında Kızılsaray Mahallesi 60 Sokak'ta iddiaya göre şöyle meydana geldi. İstanbul'da yaşayan Kırgızistan vatandaşı Perzat H., Antalya'da oturan vatandaşı Askhim J.'yi ziyarete geldi.
İki kadın çarşıya gezmeye gitti. Ancak bu sırada yanlarına yaklaşan bir otomobilden inen ve daha önceden tanıdıkları 'Aziz' adlı kişi, Perzat H.'yi zorla otomobile bindirip, kaçırdı. Askhim J. polisi aradı.
Olay yerine gelen polis ekiplerine, Askhim J., 'Aziz' olarak tanıdığı kişinin arkadaşını kaçırdığını söyledi. Arkadaşıyla ortak kullandığı çantasının da şüpheli tarafından alındığını iddia eden Askhim J., "İçinde bir miktar para ve pasaportum vardı. Arkadaşımı neden kaçırdı bilmiyorum" dedi. Polis, şüphelinin açık kimliği ile otomobilinin plakasını tespit etmek için çalışma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
SAATLERDİR ELEKTRİK YOK: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 23 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
Lokantada vahşet! Genç Gülizar iş arkadaşının bıçağıyla can verdi: Dehşet anları kameraya yansıdı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama