İşte Rıdvan Dilmen'in son durumu

İşte Rıdvan Dilmenin son durumu
expand

İstanbul'da dün ameliyat olan Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedavinin seyrinin belirlenmesi için patoloji sonuçlarının beklendiği açıklandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Yakınlarının verdiği bilgiye göre Dilmen, Liv Hospital'da gerçekleşen ameliyat son derece başarılı geçti. Normalde 4-4.5 saat sürmesi planlanan operasyon, 2.5 saatte tamamlandı.

Ameliyat sırasında Dilmen'in sağ bademciği alındı ve bölgesel lenf bezleri temizlendi. Şimdi herkes patolojiden gelecek sonuçları bekliyor. 3 gün içinde çıkması beklenen sonuçlara göre Rıdvan Dilmen'e nasıl bir tedavi uygulanacağı belirlenecek. Bademciği alınan Dilmen'in konuşmasında herhangi bir problem yok.

İşte Rıdvan Dilmenin son durumu


Bu arada futbol dünyasının önde gelen isimleri ameliyatın yapıldığı hastaneye giderek Rıdvan Dilmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Fenerbahçe'deki eski takım arkadaşları Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Turhan Sofuoğlu, Taygun Erdem, teknik direktör Mustafa Denizli, Rüştü Reçber ve Şansal BÜyüka'nın da aralarında olduğu çok sayıda futbol adamı Dilmen'i bu zor gününde yalnız bırakmadı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow