İstifa eden Recep Altepe: Ankara çağırdı ama gitmedim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddialarına yanıt verdi. 'İstifa kararı almıştım, Ankara çağırdı ama gitmedim' diye konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhuriyet'e konuşan Altepe, Eski Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Afşar'ın, FETÖ ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialar anımsatıldığında "Onunla ilgili de bir şey yok. Soruşturma açılmamış, dava da açılmamış. Benim 41 yıllık arkadaşım. Çocuklarının onların okullarında okuduğu iddiaları var. Bu okullarda çocuğunu okutan çok kişi yok mu?" dedi.
İstifadan kısa süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğüne yönelik iddiaları sorduğumuz Altepe, "Ankara'dan çağırdılar. İstifaya karar vermiştim. Çağrıyı kabul etmedim. Ama Sayın Başbakan ile görüştüm. Söylemek istediklerimi söyledim" diye konuştu
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!