hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti ABB Adayı Cengiz Topel Yıldırım CNN Türk'te: Yavaş'ın belediyeciliği bomboş!

    KAYNAKCnnturk.com

    CNN TÜRK'te Hande Fırat'ın moderatörlüğü ile ekranlara gelen Gece Görüşü'ne İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalar yapan Cengiz Topel Yıldırım, "5 yıldır algı yönetimiyle bir belediyecilik var" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında açıklamalar yaptı.

    İYİ Parti ABB Adayı Cengiz Topel Yıldırım CNN Türkte: Yavaşın belediyeciliği bomboş

    Cengiz Topel Yıldırım'ın açıklamasından satır başları şöyle;

    Bu belediyenin 5 yıllık icraatlarını inceledik. Türlü tespitlerimiz oldu. Ankaralıların hukukunu korumak için kamuoyunun önünde söyledik. Mansur Yavaş şöyle diyor mitinglerde 'Mansur Yavaş belediyeciliğine öğrenecekler' diyor. Mansur Yavaş belediyeciliğini 7-8 gün içerisinde bütün Ankara'ya ve Türkiye'ye anlatmak istedik. Bilinsin istiyoruz. 5 yıldır algı yönetimiyle bir belediyecilik var. Ankara yağmurdan kaçarken adeta doluya tutulmuş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir tane CHP'li daire başkanı var. Kamuoyu bilsin tüm CHP'liler de duysun o daire başkanın kendisinden başka personeli yok. O daire başkanlığının bütçesi yok. CHP daire başkanlığı 10 liralık bir şeye imza atıp satın alamaz.

    İYİ Parti ABB Adayı Cengiz Topel Yıldırım CNN Türkte: Yavaşın belediyeciliği bomboş

    "BEN BUNA KAMPANYA BELEDİYECİLİĞİ DİYORUM"

    'Sosyal yardım yapıyorum' diyorsunuz. 5 yıldır başkanlık yapan biri sosyal yardımlarla anılıyor. Ben buna kampanya belediyeciliği diyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 yılda 308 milyar 496 milyon kaynak kullanmış. Tüm bu kaynağın içerisinde sosyal yardımlara ayırdığı oran yüzde 3,27. Bu da 10 milyar TL demek.

    Şeffaflığı ağzından düşürmeyen Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 15 şirketle ilgili bir tane kelime, bilgi vermiyor. 5 yıldır hayatımızı kolaylaştıran bir tane icraat yok. Yavaş'ın belediyeciliği bomboş.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow