İYİ Parti'de manifesto, partinin yaş gününde

İYİ Parti’de başkanlık divanı önceki gün Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplandı.
Toplantıda 25 Ekim’de gerçekleşecek partinin 6’ncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri değerlendirildi. İYİ Partili kurmaylar, 25 Ekim’in hafta içine denk gelmesi sebebiyle, programın 21-22 Ekim tarihinde yapılabileceğine işaret ediyor.
Edinilen bilgiye göre; bu yılki yıldönümü etkinliklerine Akşener’in “seçim manifestosu” damga vuracak. Akşener, yerel seçimlere yönelik beyannameyi toplantıda açıklayacak.
İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir adayı Ümit Özlale’nin “İzmir müzakere konusu edilirse, bütün görevlerimden ayrılırım” açıklamalarıyla ilgili kurmaylar, şu değerlendirmelerde bulundu: “Ciddiyetini seçmene göstermek için yaptığı bir slogan. Siyasette zaman zaman böyle çıkışlar olur. Ümit Özlale İzmirli, ilk defa İzmirli bir aday var. Ümit Bey’in İzmir’de şansı var. AK Parti eğer düşük profilli bir aday çıkarırsa, yarış İYİ Parti ile CHP arasında geçer.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı