İzmir'de 4 kişi, "Cumhurbaşkanına hakaret"ten tutuklandı

İzmir'de, duvarlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli yazılar yazılmasına ilişkin gözaltına alınan CHP Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren ve beraberindeki 3 kişi tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Polis ekipleri, gece saatlerinde 4 kişinin ilçe merkezindeki farklı noktalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli duvar yazıları yazıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Bu kapsamda şüphelilerin, CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren ve beraberindeki A.D.B, B.İ. ve İ.S. olduğu tespit edildi.
Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


12. YARGI PAKETİ İNFAZ DÜZENLEMESİ: Adalet Bakanlığı 12. Yargı Paketi Meclis'ten Geçti Mi, Ne Zaman Geçecek? Af Çıkacak Mı?

SAHİL GÜVENLİK HAREKETE GEÇTİ | Karadeniz'de 10 Dakikalık Gizem!

Niğde'de sel faciası: Ölü ve Yaralılar Var!

SEÇİM YAPILACAK BELDELER 7 HAZİRAN 2026: Oy verme saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?

LGS'de son viraj: Altın değerinde tavsiyeler

