İzmir'de fabrika yangını

İzmirde fabrika yangını
expand

İzmir Çiğli'deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi içinde yeralan 'Bak Ambalaj Fabrikası'nda yangın çıktı. Kimyasal madde bulunan fabrikadaki yangının söndürülmesine çalışılıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm binaya yayıldı.
 
İzmir merkez, Çiğli, Karşıyaka ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nden çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etmek için olay yerine sevkedildi.
 
İtfaiye ekipleri, Anadolu caddesindeki trafik sıkışıklığı sebebiyle bölgeye ulaşmakta güçlük çekti. Hala devam eden yangında ekipler, depolarda solvent tanklarının patlamaması için sürekli su ve köpük sıkıyor.
 
Çiğli hava üssü'nde görevli askeri söndürme araçları da söndürme çalışmalarına katılıyor. Depolarda bulunan kimyasalların södürülmesi için de Petkim'den de yardım istendi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow