İzmir'de feci kaza! Lüks aracın ibresi 220'de kilitli kaldı

İzmirde feci kaza Lüks aracın ibresi 220de kilitli kaldı
expand
KAYNAKİHA

İzmir Çeşme ilçesinin Çiftlik Mahallesi'nde, çevre yolunda süratten dolayı direksiyon hakimiyeti kaybolan lüks araç kazaya neden olurken, aracın sürat göstergesinin 220'de kilitli kalması dikkat çekti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

18.30 sıralarında Çiftlik Mahallesi'nin çevre yolunda meydana gelen olayda, çevre yolunda süratle giden bir lüks araç, direksiyon hakimiyeti kaybolunca, önce yoldan geçen bir araca, daha sonra da kaldırımda park halindeki araca çarptı.

Park halindeki aracı, bir evin bahçe duvarını da yıkarak, evin bahçesine düşüren lüks araç, elektrik direğini de devirerek, bahçe duvarı üzerinde askıda kaldı. 

Araçlarda ağır hasar oluşurken, lüks araçta bulunan bir çocuk, hafif yaralanarak Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow