hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı? 4 Mart 2024!

    Kabine toplantısı ne zaman Bugün kabine toplantısı var mı 4 Mart 2024
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Mart ayında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk kez bir araya gelecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki birçok önemli konu ele alınacak. Enflasyonla mücadele, yerel seçimler, Ramazan öncesi fahiş fiyatla mücadele ve F-16 süreci ele alınacak konulardan birkaçı olacak. Peki, bugün kabine toplantısı var mı? 4 Mart 2024 kabine toplantısı ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan kabine gündemdeki konuları değerlendirecek. Kabinenin gündeminde öncelikli başlığın enflasyonla mücadele adımları ve genel ekonomik görünüm olması bekleniyor. Ramazan ayı ve öncesinde gerçekleştirilecek denetimlerin de masada olacağı tahmin ediliyor. Toplantıda seçim güvenliğine de ayrı bir parantez açılacak.

    Özellikle de ramazan ayı öncesinde gündemdeki bir diğer başlık ise gıda fiyatları olacak. Bu dönemde fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapılmaması için hayata geçirilen ve geçirilecek denetimlerin kabinede ele alınması bekleniyor. Yüksek seyreden et fiyatlarının da kabine gündeminde olacağı tahmin ediliyor.

    BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

    4 Mart 2024 Pazartesi günü mart ayının ilk kabine toplantısı gerçekleşecek. Toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantı saat 15.00’te başlayacak. Toplantının sona ermesinin ardından yapılacak açıklamaların tamamı CNN TÜRK canlı yayınında olacak.

    CNN TÜRK CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow