Kaçak ava 6 bin lira ceza verildi

Konya'da devriye sırasında yakalanan ve belgeleri olmadan avcılık yapan 3 kişiye para cezası kesildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Konya'nın merkez Meram ilçesinde kaçak far avı yaparken yakalanan 3 şahsa 6 bin 551 lira para cezası kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin devriyesi sırasında, Meram ilçesi Gökyurt Mahallesinde, av belgesi olmayan 3 şahıs far avı yaparken yakalandı. Ekipler tarafından, far avında kullanılan 1 araca, 1 takozsuz yarı otomatik av tüfeğine ve 2 adet vurulmuş tavşana el konuldu. Şahıslara ise 6 bin 551 lira idari para ve tazminat cezası kesildiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI 2026: MEB proje okulu atama sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar nereden kontrol edilir?

BU PAZAR BABALAR GÜNÜ MÜ? 2026 Babalar Günü Ne Zaman? Bu Hafta Mı Haftaya Mı? İşte Hediye Örnekleri

12. YARGI PAKETİ MECLİS'E GELİYOR: Adalet Bakanlığı 12. Yargı Paketi Meclis'ten Geçti Mi, Ne Zaman Geçecek? Af Çıkacak Mı?

HİCRİ YILBAŞI İBADETLERİ: Hicri Yılbaşında Yapılması Tavsiye Edilenler Neler? Bu Mübarek Gecede Neler Yapılmalı? 1 Muharrem’in Anlamı ve Önemi

M11 METRO KAPALI MI? İstanbul Havalimanı Metrosu Ne Zaman Açılacak? Havalimanına Gidecekler Dikkat!