Kaçak ceplerden çocuk pornosu çıktı

Kaçak ceplerden çocuk pornosu çıktı
expand

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonda Çin'den getirilen 120 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan birine ait bilgisayarda, bin 609 adet çocuk ve hayvan pornosu içerikli görüntü bulundu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Çin'den getirilen kaçak cep telefonlarının piyasaya sürüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Santral Garaj mahallesinde 10, Kestel ilçesinde ise 1 işyerine operasyon düzenledi.

Söz konusu işyerlerinde yapılan aramalarda, 120 adet kaçak cep telefonu ele geçirilirken, Kazım G. (33), Aydın T. (42) ve Feyyaz T. (19) gözaltına alındı.
 
Zanlılara ait bilgisayarlarda, 655 adet porno içerikli görüntü bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, Kestel ilçesinde gözaltına alınan Seyfettin D.'nin (27) işyerinde bulunan bilgisayarda ise cep telefonuna aktarılmak üzere formatlanmış bin 609 adet çocuk ve hayvan içerikli porno görüntü ele geçirildi.

Zanlılardan Kazım G., Aydın T., ve Feyyaz T., sorgulamalarının ardından "gümrük kaçakçılığı yapmak, ticari amaçlı porno içerikli görüntü bulundurmak ve satmak", Seyfettin D. ise gümrük kaçakçılığına ek olarak, "ticari amaçlı çocuk ve hayvan içerikli porno görüntü bulundurmak ve satmak" suçlarından adliyeye sevkedildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow