Kadıköy'de Kobani müdahalesi

Kobani'nin Kürt güçlerinin eline geçmesi birçok ilde olduğu gibi İstanbul'da da kutlandı. Ancak, Kadıköy'deki Kobani eylemine polis müdahale etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
HDP'nin Kadıköy'deki ilçe binası önünde akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, Boğa Heykeli'ne doğru yürüyüşe geçti, grup burda halaylar çekerek Kobani'nin kurtarılmasını kutladı.
Ancak kutlama sırasında gruptan bazı kişiler havai fişek attı. Bunun üzerine polis ekipleri eylemcilere müdahale etti. Çıkan arbedede bazı göstericiler gözaltına alındı.
İstanbul'daki Kobani kutlamalarının bir diğer adresi ise Beyoğlu'ydu. Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen bir grup yaklaşık 1 saat boyunca sloganlar eşliğinde halay çektikten sonra polisin uyarısıyla dağıldı.
İzmir merkezli "paralel yapı" operasyonu
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?