'Kadri, Murat, Ahmet itirafçı olamazdı ki!'

ByLock kullandığı için gözaltına alınan futbolcu Bekir İrtegün, itirafçı olduktan sonra serbest kalmıştı.
Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Betir İrtegün, ByLOck kullandığı iddiaıyla gözaltına alınmıştı. İrtegün daha sonra savcı karşısına çıkarıldı ve itirafçı olarak serbest kaldı. Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, bu olayı tutuklu gazeteciler Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve Murat Sabuncu üzerinden değerlendirdi.
İşte Mehmet Y. Yılmaz'ın o yazısı:
Herkes Fetullah’a övgüler düzerken, onlar bu cemaatin bir gizli örgüt olarak devlet içinde yuvalandığına dikkat çekiyorlardı.
Bu, bugün yakalandıktan sonra itirafçı olmaktan daha iyi bir şey değil mi?
Değil, çünkü artık bir hukuk devletinde yaşamıyoruz. Keyfilik, hukukun önüne geçmiş durumda.
Yargı suçlarken de, tutuklama kararı verirken de, cezalandırırken de elindeki delillere, savunmanın söylediklerine bakmıyor.
Yargının gözü başka yerde, oradan gelen işarete göre davranıyor.
Yazının tamamını okumak için tıklayınız
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: 'Canavarca his yok' kararı
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı