Kamyon kasasını havuza çevirdiler

Antalya'da sıcaktan bunalan çocuklar, park halindeki kamyonetin kasasını havuza çevirdi. Kasayı suyla dolduran çocukların serinlediği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Antalya'da bugün hava sıcaklığı 22 dereceyi bulurken, Serik ilçesinde sıcaktan bunalan yaşları 7 ile 10 arasında değişen 6 çocuk, bir yakınlarının park halindeki kamyonetinin kasasını havuza çevirdi. Çocuklar, plastik naylon ile izole ettikleri kamyonetin kasasını çeşme suyuyla doldurdu. Artından mayo ve şortlarını giyen çocuklar, suya girip serinledi.
O anları cep telefonuyla kaydeden kişi, ‘Antalya'da havuz sezonu açıldı’ notuyla görüntüleri paylaştı. Video, çok sayıda kişiden beğeni aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı