Kandıra'da 2 gün boyunca denize girmek yasaklandı

Kocaeli'de hafta sonu beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle Kandıra ilçesindeki tüm plaj ve koylarda denize girmek yasaklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Kocaeli'de beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından deniz yasağıyla ilgili duyuru yaptı.
Sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Olumsuz hava, deniz şartları nedeniyle bu hafta sonu Kandıra ilçemizde bulunan tüm plaj ve koylarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın plaj ve koylarda denize girmemeleri önemle rica olunur" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


100.000 TL EGM MAAŞ PROMOSYONU SON DURUM 5 KASIM 2025 | EGM maaş promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Polislere müjde!

5 KASIM 2025 HAVA DURUMU | Ankara, İzmir ve İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il açıkladı!

Meteoroloji ve AKOM uyardı! Sağanak geliyor

9,5 METREKARELİK SAVAŞ: Mahkemeden emsal karar: Komşunun bir odasını kendi dairesine kattı

Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? SON DEPREMLER LİSTESİ 5 KASIM 2025 AFAD - KANDİLLİ RASATHANESİ!