Kandıra'da denize giren 3 kişiden 1'i boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava muhalefeti nedeniyle plajlarda bugün için yasak kararı alınmasına rağmen denize giren 3 kişiden 1'i boğuldu.
Kandıra ilçesinde hava muhalefeti nedeniyle bugün tüm plajlara girişler yasaklandı. 2 gün önce evlendikleri öğrenilen F.T (21) ve eşi E.T. (23) ile akrabaları M.A.(44), Sakarya'dan Kandıra ilçesinde Babalı sahiline yüzmeye geldi. M.A. denizde bir süre sonra gözden kaybolurken, F.T.'nin de denizde boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine E.T. karısını kurtarmak için suya atladı. 3 kişinin denizde çırpındığını gören sörf okulu öğrencileri sağlık ekiplerini arayıp yardım isterken, hemen denize girerek boğulma tehlikesi geçirenleri karaya çıkardı. Ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.T.'nin ise hayati tehlikesi devam ettiği, E.T.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı