Kanyondan suya atlayan tur rehberi kayboldu

Samsun Vezirköprü'deki Şahin Kaya Kanyonu'nda özel bir şirketin tur rehberi tekneden suya atladı. Daha sonra suda kaybolan rehber Selçuk Korkut için deniz polisinden yardım istendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Altınkaya Baraj Gölü'nde bulunan Şahin Kaya Kanyonu'nda suya atlayan tur rehberinden haber alınamıyor.
Samsun'dan gelen özel bir tur şirketinin rehberi Selçuk Korkut bugün Şahin Kanyonu'nda tura çıktıkları tekneden suya atladı. Atladıktan sonra suda kaybolan tur rehberi için Samsun Deniz Polisinden yardım istendi.
Ankara'dan ekip gönderildi
Şahinkaya Kanyonu'na gelen dalgıçlar derinliğin fazla olmasından dolayı yaptıkları arama çalışmalarında bir netice alamadılar. Kaybolan rehber için Ankara'dan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinden yardım istendi. JAK timinin yarın sabah Vezirköprü kanyonu gelerek arama çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...