Kar yağışı İstanbul trafiğini kitledi

İstanbul'da özellikle Kağıthane ve Eyüpsultan civarında etkili olan kar trafiği felç etti. Kentte trafik yüzde 65'e ulaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'da gece saatlerinde aralıklarla etkili olan kar, sabah saatlerinde Kağıthane ve Eyüpsultan civarında bastırdı. Kar nedeniyle bir çok araç ilerlemekte zorlandı. Bağlantı yollarında kalan araçlar nedeniyle trafik felç oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre saat 08.30 sıralarında yoğunluk yüzde 65 olarak ölçüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Büyük skandal ortaya çıktı! Kalem, elektrik prizi, saat, garaj kumandası... Tüm Türkiye'yi izlemiş
58 YERDE ELEKTRİKLER KESİK: 23 Mayıs İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Yarışma heyecanı kötü bitti! Soruyu bilemedi sosyal medyada gündem oldu: Binlerce kişi tarafından linçlendim