Kargo kutusundaki armut ve kestanelerin arasından 200 mermi çıktı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polis ekipleri, başka bir ilden kargoyla gönderilen armut ve kestanelerin arasına gizlenmiş 200 tabanca mermisi ele geçirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bir kargo firması ile bir kişiye tabanca mermisi gönderileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Çalışma başlatan ekipler, Beyşehir'de faaliyet gösteren kargo firmasının şubesine giderek, sahibine teslim edilmek üzere nakledilmeyi bekleyen kapalı kutuyu açtı. Kutudan armut ve kestanelerin arasına gizlenmiş 4 kutu halinde 200 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi çıktı. Polis, olayla ilgili olarak bir silah fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen 1 şüpheli hakkında 6136 sayılı Kanun'a muhalefet etmekten adli işlem başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi