Karne almaya atlarla gittiler
Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emirhan Arık ve Enes Tokay isimli öğrenciler karne almak için okula atlarla gittiler. "Ehliyetim olmadığı için ben de atla geldim" diyerek olaya şakayla yaklaşan Arık, karnesini at üzerinde aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Okulun, derslerin yanı sıra aynı zamanda ata sporu ciritle ilgilenen, Kop Atlı Spor Kulübünde cirit sporcuları olan öğrenciler, karnelerini alabilmek için atları okullarının bahçesine sürdüler.
Öğrencileri at üzerinde okul bahçesinde gören okulun Müdür Yardımcısı Arif Köprücü, gördüğü manzarada karşısında şaşırdı.
Genç cirit sporcularının karne almaya atlarla geldiğini belirten Köprücü, "Bu öğrencilerimiz genç cirit sporcularımız. İkisi de cirit sporuyla ilgileniyorlar. Okullarına devam ederken, bir taraftan da ata sporumuz ciriti yaşatıyorlar. Yolları, bahtları açık olsun" dedi.
Karnelerini alan öğrenciler ise, daha sonra okuldan atları üzerinde ayrıldılar.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Bursa'da eski sevgili dehşeti! Bir kadın daha cinayete kurban gitti: Yasemin'i börek alırken katletti!

Balık tezgahları hamsi ile doldu

2025 zorunlu kış lastiği kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? Kış lastiği uygulaması kimleri kapsıyor? KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI!

SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ 15 KASIM 2025 | Ankara, İzmir ve İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Edirne, Kırklareli, Çanakkale...

İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek, saat kaçta? İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ 15 KASIM 2025 ARIZA SORGULAMA EKRANI AYEDAŞ - BEDAŞ!
