Kars eksi 5 dereceyi gördü! Araçların camları buz tuttu

Kars'ta hava sıcaklığı eski 5 dereceyi gördü, araçların camları buz tuttu, vatandaşlar ise araçlarının camlarının buzunu temizledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kars’ta soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 5 dereceye düştüğü kentte soğuktan araçların camları buz tuttu.
Sabah erken saatlerde işlerine gitmek için araçlarının yanına gelen vatandaşlar, araçlarını ısıtmak için çalıştırdı. Vatandaşlar daha sonra araçlarının camının buzunu temizlemek için dakikalarca uğraştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Havaların soğuduğunu ifade eden vatandaşlar, “Artık geceleri eksi 4-5 dereceyi görmeye başladı. Araçlarımızın camları buz tuttu. Araçlarımızın camlarını günlük ya böyle temizleyeceğiz ya da üzerine battaniye örteceğiz” dedi.
Soğuk havanın etkili olduğu Kars’ta hava sıcaklığı gece eksi 5, gündüz saatlerinde ise eksi 4 dereceyi gördü. Soğuk havanının önümüzdeki günlerde de etkili olması bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?