Kavgaya müdahale eden polis yaralandı

İstanbul-Gaziosmanpaşa'da kavgaya müdahale eden bir polis memuru bıçakla yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki pastaneye gelen bir kişi, iş yeri sahibiyle kavga etti.
Başka kişilerin de karışmasıyla büyüyen kavgaya, olay yerine çağrılan polis ekipleri müdahalede bulundu. Müdahale sırasında, kavga edenleri ayırmaya çalışan polis memuru Y.T. bacağından bıçakla yaralandı.
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı polis memurunu özel bir hastaneye götürdü.
Bölgeye gelen aralarında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekibi ise kavgaya karıştığı gerekçesiyle 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
Hastanede tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?