Kavgayı ayırırken canından oldu

Muğla'da işletmesini üstlendiği kafenin önünde çıkan kavgayı ayırmak isteyen grafik sanatçısı Barış Bektaş bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Fethiye'de işlettiği kafeteryanın önünde 4 kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak istediği sırada kalbinden ve sırtından bıçaklanan Barış Bektaş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i suçunu itiraf ederken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Cumhuriyet Mahallesi, Dispanser Sokak'taki Barış Bektaş'ın işlettiği kafeteryanın önünde, dün saat 23.45 sıralarında, alkollü olduğu ve çevreyi rahatsız ettiği ileri sürülen Cem O. ile Hasan Hüseyin Ç., Fırat E. ve Serhat K. arasında bıçaklı kavga çıktı. Kafeteryasının önünde çıkan kavgayı ayırmak isteyen, aynı zamanda grafik sanatçısı da olan Bektaş, kalbine ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle bir anda kanlar içinde kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Fethiye Esnaf Hastanesi'ne kaldırılan Bektaş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Polis, olayın ardından kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Hasan Hüseyin Ç., ilk ifadesinde Bektaş'ı kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ukrayna için 4’lü zirve önerisi! Bakan Fidan'dan İstanbul vurgusu: Süreci taçlandırmak mümkün
HABER... Meteoroloji'den 19 il için 'sarı' kodlu sağanak uyarısı!
İSTANBUL KURBAN SATIŞ YERLERİ 2025: Kurbanlıklar İstanbul'a geldi mi? Kurban pazarları kuruldu mu?
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 19 ilde sarı kodlu alarm!
İZMİR ESHOT GREV: ESHOT Grevi Bitti Mi? İzmir ESHOT Grev Ne Zaman Bitecek? İzban Grevde Mi? İzmir Otobüs Seferleri Durumu