KAZA SİMSARLARI: Hastanede bile kazazedenin peşini bırakmıyorlar!
Dolandırıcılar yeni bir yöntemle kazalar üzerinden gelir sağlıyor. Kaza sonrasında hasar takip şirketlerine bağlı bir çalışan gibi arıyorlar. Hastanede bile olsa kazazedenin yakasını bırakmıyorlar. Sigortacıları tehdit ediyorlar. Detayları İbrahim Konar ile Uğur Kara aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaza simsarları kiminin iletişim bilgilerine ulaşıyor, kimini ise hastane gibi yerlerde kıskaca alıyor. Kaza yapanları veya ailelerini hızlıca bulup vekalet verip, dava açması için baskı uyguluyorlar. O ekipler mağdur ailelere ulaşarak onları para ile dolandırmaya çalışıyor.
‘Vekaletinizi bize verin’ diyerek aileleri ikna ediyorlar. Uzmanlar, kaza durumunda bedel kaybı yaşamamak için ‘mutlaka sigortacınızı arayın’ diyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!