"Kebap ve Şalgam Festivali" saldırganları serbest

Kebap ve Şalgam Festivali saldırganları serbest
expand
KAYNAKAA, DHA

Adana'da düzenlenen "Kebap ve Şalgam Festivali"nde pompalı tüfekle havaya ateş açılmasının ardından çıkan arbedeye ilişkin yakalanıp adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Adana Adli Tıp Biriminde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler M.P, Ö.P, C.P, S.P, H.Y. ve A.Y, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da önceki gün düzenlenen "Kebap ve Şalgam Festivali"nde pompalı tüfekle havaya rastgele ateş açılmasının ardından çıkan arbedeye ilişkin 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Adana'daki "Kebap ve Şalgam Festivali"ne silahlı baskın

Sayfalarında paylaştıkları şaşırtı

Kebap-Şalgam festivaline katılanların üzerine pompalı tüfekle ateş  açıp bıçak ve sopalarla saldıran 6 şüpheliden Sadık Pamuk ile Aykut Yarımtaş'ın sosyal paylaşım sitesindeki profil sayfaları, poliste verdikleri ifadeleri ile yaptıkları arasındaki çelişki ortaya koydu.

Rakı ve şalgam ile çekilmiş fotoğrafını profil fotoğrafı yapan Sadık Pamuk'un, "Bizim milli içkimiz ayrandır" diye ifade vermesi şaşkınlık yarattı.

Festivalden 5 gün önce 7 Aralık'ta viski ve çikolatayı sayfasında paylaşıp, 'Bu kadar o.. çocuğu varken biz rakı içtik diye mi cehenneme gideceğiz?" yorumu yapan şüphelilerden Aykut Yarımtaş'ın ise, kapak fotoğrafının altında 'Dev-Sol' ibaresi yazması dikkat çekti. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow