Kendilerine polis süsü veren dolandırıcılar tutuklandı

Erzincan'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.
Erzincan'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ünün tutuklandığı bildirildi.
Suriyelileri yardım vaadiyle dolandırdılar
Valilikten yapılan açıklamada, haklarında bilgi edinerek telefonla aradıkları kişileri, kendilerini polis olarak tanıtıp dolandıran şüphelilere yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine gelen ihbar üzerine 4 şüphelinin yakın takibe alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Takip sonunda M.T, Y.Ö, A.M. ve M.K. isimli, biri bayan 4 şüpheli, Refahiye ilçesi girişinde kullandıkları araçla gözaltına alındı. Bayan şüphelinin üzerinde yapılan aramada iç çamaşırlarının içine sakladığı ziynet eşyaları ve bir miktar uyuşturucu ile araçta çeşitli marka ve modelde birçok telefon ve SIM kart ele geçirildi."
Açıklamada, M.T, Y.Ö. ve A.M'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, M.K'nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı