Kendini polise ihbar etti, cezaevine girmek istiyor

Kendini polise ihbar etti, cezaevine girmek istiyor
expand
KAYNAKDHA

Antalya'da yaşayan 32 yaşındaki Murat G., Rusça, İngilizce ve Almanca'yı iyi derecede biliyor, günlük kazancı ise eğer çalışabilirse 500 TL. Ancak Murat G., uyuşturucunun pençesinde ailesini kaybetti ve tüm birikimi yitirdi. Şimdi ise kurtuluşunun cezaevine girmek olduğunu düşünüyor."Hayatım tamamen bitmiş durumda" diyen genç adam bu nedenle de kendisini polise ihbar etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Antalya'da turizm sektöründe çalışan Murat G., 5 yıl önce evine misafir olarak gelen bir arkadaşının teklifiyle uyuşturucuyla tanıştı. Rusça, Almanca ve İngilizceyi iyi derecede konuşan ve günlük ortalama 500 TL kazanan genç adamın hayatı, o günden sonra alt üst oldu. Kısa sürede bağımlı haline gelen Murat G., uyuşturucu temin etmek için tüm birikimini harcadı. İlk zamanlar maddi sıkıntı çekmediği için uyuşturucudan kurtulmanın yollarını aramayan Murat G., bir süre sonra maddi sebepler ve uyuşturucu kullanımının artması nedeniyle eşiyle tartışmaya başladı.

Trump’ın yüzü şeklinde uyuşturucu hap ele geçirildi

Eşinden boşandı, annesiyle yaşamaya başladı

Yoğun tartışmalar nedeniyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Murat G., istemeyerek de olsa eşinden ayrıldı. Krizler yaşayan, uyuşturucu alamadığı zamanlarda saldırgan ve bitkin bir tavır sergileyen Murat G., annesinin yanına yerleşti. Burada babasından kalan emekli maaşıyla geçinen Murat G., tedavi olmanın yollarını denese de yeterli destek göremediğini öne sürerek sonuç alamadığını belirtti.

Metro köprüsünün ayağına 1 kilo esrar gizlemişler

Cezaevine girmek istiyor

Uyuşturucuyu Muratpaşa ilçesinde 'Zeytinköy' olarak bilinen Yeşildere Mahallesi'ndeki satıcılardan temin ettiğini, oradaki manzarayı her gördüğünde uyuşturucudan tiksindiğini anlatan Murat G., çaresiz kalmasa asla o adrese gitmeyeceğini söyledi. Tedavi olmak için kendisine uzanacak el beklediğini belirten Murat G., "Defalarca intiharı düşündüm. Hayatım tamamen bitmiş durumda. Kendimi polise ihbar ettim. Karakola götürdüler, 8 saat nezarethanede tutuldum ancak savcı suç kaydım olmadığı için serbest bıraktı. Şimdi denetimli serbestlik yasasıyla kontrol ediliyorum. İdrar kontrolünden geçiriliyorum sürekli. İdrarımda iki defa uyuşturucu tespit edilirse cezaevine gireceğim. Cezaevine girmek için uyuşturucu kullanıp idrar tahlili vereceğim. Cezaevine girersem ancak o zaman bu durumdan kurtulurum" dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Geçmişteki yaşantısını özlediğini ancak uyuşturucudan uzaklaşamadığı için geçmişinin sadece bir mazi olduğunu anlatan Murat G., tamamen temizlenmenin yollarını aradığını kaydetti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow