Kilit kavşakta, tatil dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar nedeniyle kilit kavşak Kırıkkale'de uzun araç kuyrukları oluştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
43 ilin geçiş noktasında bulunan ve kilit kavşak olarak adlandırılan Kırıkkale'de Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde dönüş yoğunluğu başladı.
Memleketlerinden ve tatil yerlerinden dönenlerin bulunduğu araçlar, kentte gece saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Polis ekipleri, ulaşımın aksamaması için karayolundaki kavşakların bazılarını kapatarak önlem aldı. Trafik yoğunluğunun yarın da devam etmesi bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Korkunç Gerçek Kötü Kokuyla Ortaya Çıktı: 8 Aylık Hamile Kadın Ölü Bulundu! Kocası Her Gün Eve Girip Çıkmış
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TMSF, Dilan ve Engin Polat’a Ait Lüks Araçları Açık İhaleyle Satışa Sunuyor
SON DAKİKA: Pendik’te bir binanın balkonu çöktü!
23 NİSAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Yarın metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro bedava mı?