Kırmızı ışıkta durmayan araç yayaya çarptı

İstanbul'un Maltepe ilçesinde otomobil, bir kişiye çarparak metrelerce havaya savurdu. Özbek uyruklu olduğu öğrenilen Utkır C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Refah Sınır Kapısı 4 günlüğüne açılacak
Kaza, Maltepe Sahil Yolu'nda saat 19.30 sıralarında meydana geldi.
İddiaya göre yayalar için yeşil ışık yandığı esnada karşıdan karşıya geçmek isteyen Özbek uyruklu 43 yaşındaki Utkır C.’ye, Yunus G. idaresindeki 34 NB 5478 plakalı aracıyla çarptı.
Çarpmanın etkisi ile metrelerce yükseğe fırlayan Utkır C. ağır yaralanırken yayaya çarpan araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yol uzun süre trafiğe kapanırken olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
Polis olayın oluş biçimi ile ilgili çalışma yaparken, kazada ağır yaralanan yaya ambulans ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Özbek vatandaşa çarpan Yunus G. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası