Kobani'de yaralanıp Türkiye'ye getirilen 2 PKK'lı yakalandı

Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralandıkları ve tedavi için Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya getirildikleri belirlenen PKK'nın bölge sorumlusu 2 kişi yakalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentinde terör örgütü IŞİD mensuplarına karşı PYD-YPG saflarında girdikleri çatışmalarda yaralanan terör örgütü PKK üyesi 2 kişinin tedavi amaçlı Türkiye'ye getirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler düzenledikleri operasyonda, terör örgütünün Hakkari bölge sorumlusu "Rızgar" kod adlı Selman Ateş'i Diyarbakır'da, Diyarbakır bölge sorumlusu "Sofi" kod adlı bir diğer kişiyi ise Şanlıurfa'da yakaladı.
"Rızgar" kod adlı Selman Ateş'in 2009 yılından bu yana terör örgütü PKK adına kırsalda silahlı faaliyet gösterdiği belirtildi.
IŞİD'in intihar bombacısı Türk çıktı
IŞİD'den itiraf; ''Kadınları köleleştirmek istiyoruz''
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular
Özgür Özel'e yumruklu saldırıda yeni detaylar! 1 saat 45 dakika böyle beklemiş
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump'ı Türkiye'ye davet etti! İş birliği mesajı...
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: 'Canavarca his yok' kararı