Komşu dehşeti! Köpek katili serbest kaldı

Komşusu Bora Bişkin’e ait iki köpeği bıçaklayarak öldüren, bir köpeği de yaralayan Faruk Özdemir adli kontrolle serbest kaldı.
İstanbul Beylikdüzü’ndeki Sahil Mahallesi Marmara Caddesi’nde yaşayan Bora Bişkin, önceki gün polisi arayarak “Camımı kırıp köpeklerimi öldüren biri var” diyerek yardım istedi.
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede adrese gitti. Bora Bişkin, eşkalini bildiği bir kişinin camlarını kırdığını, daha sonra da bahçesinde bulunan köpeklerini boğazlarından bıçakladığını, bıçakladığı köpeklerden birini de yaralı olarak yanında götürdüğünü söyledi.
‘BEN ÖLDÜRDÜM’ DEDİ
İki köpeğin de öldüğü belirlenirken bir köpek saldırıyı yaralı atlattı. Polis, saldırganın yan komşuları olduğunu tespit etti. Şüpheli kişinin bahçesinde kan izleri gören polis kapı zilini çaldı. Komşu Faruk Özdemir elleri kanlı bir şekilde karşılarına çıktı. Özdemir gözaltına alındı. Köpekleri bıçaklarken elleri kesilen Özdemir hastaneye götürüldü. Olayı soran polislere “Köpekleri ben öldürdüm. Bıçağı attım, attığım yeri hatırlamıyorum” dedi. İfadesinde ”Daha önce tartışmıştık, alkollüydüm ondan yaptım” dediği öne sürüldü. Adliyeye çıkarılan Özdemir, adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Korkunç olayı sosyal medya hesabından paylaşan Bora Bişkin, komşularının ortada hiçbir neden yokken köpekleri öldürdüğünü belirterek, serbest kalmasına büyük tepki gösterdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


SON DEPREMLER LİSTESİ 11 KASIM 2025 |Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Balıkesir'de 4,9 şiddetindeki deprem sonrası sarsıntılar sürüyor!

11 KASIM ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ: EDAŞ Ankara Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? Çok Sayıda İlçe Karanlığa Gömüldü!

TOKİ KONUTLARI KİRAYA VERİLİR Mİ? 500 Bin Sosyal Konutlar Kiralanabilecek Mi? TOKİ Başvuru TC Sıralaması Ne? Kim Ne Zaman Başvuru Yapabilir?

TOKİ 500 BİN SOSYAL KONUT BAŞVURU EKRANI E-DEVLET 11 KASIM 2025 | TC kimlik no’su 2’yle bitenler dikkat! 1+1, 2+1 TOKİ 500 bin konut başvurusu nasıl yapılır, ücreti ve şartları neler?

ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU TARİHLERİ 2025 | MEB sözleşmeli 15.000 öğretmen ataması başvuruları ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?