KTÜ Rektörlüğü'nden sınav açıklaması

KTÜ Rektörlüğünden sınav açıklaması
expand
KAYNAKAA

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) sınavların hangi yöntemle yapılacağı konusundaki nihai kararın salgın süreci izlenerek mayıs ayının ilk yarısında verileceği bildirildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca (YÖK), eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı yürütülebilmesi için bahar dönemi ile sınırlı kalmak üzere derslerin uzaktan eğitim sistemiyle yürütülmesi kararının alındığı anımsatıldı.

Açıklamada, KTÜ'de uzaktan eğitim sürecinde sınavlar ve değerlendirme süreçleri konusunda izlenecek yola ilişkin, şu bilgiler yer aldı:

"Üniversitemiz bu dönemde tüm sınavların yüz yüze yapılması prensibini benimsemiş olmakla birlikte, salgın sürecini bir süre daha takip ederek mayıs ayının ilk yarısında sınavların hangi yöntemle yapılacağı konusunda nihai kararı verecektir.

Verilecek karara göre akademik takvim güncellenerek duyurulacaktır."

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow