Küçük çocuklar maganda kurşununa hedef oldu

Küçük çocuklar maganda kurşununa hedef oldu
expand
Kaynak: DHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonrası 5 ve 1,5 yaşındaki 2 çocuk yaralandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Olay, Esenyurt'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi seyir halindeki otomobilden pompalı tüfekle peş peşe ateş açtı. Rasgele açılan ateş sonrasında sokakta oynayan 5 yaşındaki Umut Bayram ile 1,5 yaşındaki Bahri Cebeci yaralandı.

Rus bakan Türkiye için tarih verdi 

Yaralı 2 çocuk ambulansla Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erdoğan-Putin arasında tarihi görüşme

Ameliyata alındı

Kollarına ve bacaklarına saçmalar isabet eden Umut Bayram ameliyata alınırken, kolundan hafif şekilde yaralanan Bahri Cebeci ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Polis, otomobilden ateş açıp kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow