Kuyumcuyu soymak için girdiler, silahlarını düşürüp kaçtılar

Kuyumcuyu soymak için girdiler, silahlarını düşürüp kaçtılar
expand

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Dikili Mahallesi’nde sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Motosikletle kuyumcu dükkanına gelen yüzleri maskeli 3 kişi, pompalı tüfekle iş yerini soymaya kalkıştı. Soygun girişimi sırasında çevredeki esnafın fark etmesiyle olay yön değiştirdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Silahlı şüphelilerin kuyumcuya girdiğini gören çevre esnafı, olaya anında müdahale etti. Esnafın direnişi karşısında paniğe kapılan saldırganlar, havaya ateş açarak olay yerinden motosikletle uzaklaşmaya çalıştı. Ancak kaçış sırasında kontrolü kaybeden şüpheliler yere düştü.

SİLAHLARINI DÜŞÜRÜP YAYA KAÇTILAR

Motosikletten düşen zanlılar, bu kez yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçış sırasında taşıdıkları pompalı tüfek de yere düştü. Şüpheliler, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi.

 POLİS EKİPLERİ GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELEMEYE ALDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde güvenlik çemberi oluşturan ekipler, delil toplama ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleme çalışmaları başlattı. Soygun girişiminde bulunan kişilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow