hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı

    Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı
    expand
    KAYNAK DHA

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesindeki mahalle toplantısında bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sırasında platformdan düşen Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Yaylıca Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada partisinin Samandağ Belediye başkan adayıyla halka hitap eden Savaş, kalabalıktan bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın koşarak üzerine gelip, ittiği Savaş, platformdan düştü. Saldırı, Savaş'ın sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada gerçekleşti. Platformdan düşen Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    LÜTFÜ SAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

    Savaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bugün Samandağ-Yaylıca'da maalesef psikiyatrik tedavi gördüğünü öğrendiğimiz bir yurttaşımız, çok güzel bir coşkuyla bizi karşılayan Samandağ halkına hitap ederken tatsız bir olay yaşandı.
    Ben doktorum, yurttaşımız hasta. Onun tedavisi için de her şeyi yapacağım. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandağ ve Yaylıca halkına ve hasta kardeşimizin ailesine tüm destekleri için teşekkür ediyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow