Madde bağımlısı özel güvenlikçi yapıştırıcı çalmakla suçlanıyor
Adana’da bir marketten 4 kez yapıştırıcı çalmakla suçlanan ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen özel güvenlik görevlisi, kamera görüntüleri sayesinde yakalandı.
Olay, Seyhan ilçesi, Hurmalı Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri sahibi Gökhan Özdoğru, raflara koyduğu 540 lira değerindeki 60 adet yapıştırıcının çalındığını fark etti.
Güvenlik kameralarını inceleyen Özdoğru, bir şahsın değişik tişörtler giyerek raflardaki yapıştırıcıları alıp elindeki poşete koyduğunu ve 3 kez hırsızlık yaptığını gördü.
29 Temmuz’da 4. kez aynı markete gelen zanlıyı fark eden iş yeri sahibi polisi aradı. Markete gelen Adana Hırsızlık Büro ekipleri Akın K.’yi (29) yakalayarak polis merkezine götürdü. Emniyetteki ifadesinde, özel güvenlik görevlisi olduğu anlaşılan Akın K., madde bağımlısı olduğunu, yapıştırıcıları "parası olmadığı için çaldığını" söyledi.
İşlemlerinin ardından sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen Akın K. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor