Maltepe'de battaniyeli dolu önlemi

İstanbul, Maltepe'de etkili olan sağanak yağışın ardından bazı otomobil sahipleri dolu yağışına önlem olarak, araçlarının üzerine battaniye serdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren ara ara sağanak yağışlar etkili oluyor. Anadolu Yakası'nda da etkili olan yağışlar zaman zaman kendini dolu olarak gösterdi. Maltepe'de bazı otomobil sahipleri araçlarının üzerine battaniye ve örtü sererek, dolu önlemi aldı. Otomobilinin üzerini örten Faruk Gümüş, "Sabah saatlerinde gök gürültüsü ve şimşekler gördüm. Dolu uyarısı da yapılınca böyle bir şekilde önlem almaya çalıştım." dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yüzme öğrenmeye çalışan lise öğrencisi hayatını kaybetti