Manken Sema Şimşek: Vatan Sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum

Manken ve oyuncu Sema Şimşek, son aylarda yaşanan terör olaylarına şehitlerin verilmesine çok üzüldüğünü ve ağladığını söyledi. Şimşek, "Her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ile Medikal Estetik Tıp Derneği tarafından düzenlenen çalıştay için Edirne'ye gelen Şimşek, programın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Türkiye'de yaşanan terör olaylarında şehitlerin verildiğinin hatırlatılması üzerine Şimşek, şehitler verilmesine çok üzüldüğünü ve ağladığını ifade etti.
Terörün bitmesini isteyen Şimşek, "Çok acı bir şey ama bir anne olarak konuşuyorum şu anda. Her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştireceklerdi, hiçbiri olamıyor." şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


İNFAZ DÜZENLEMESİ 11. YARGI PAKETİ SON DURUM 10 ARALIK 2025 | 11. Yargı Paketi çıktı mı, ne zaman yürürlüğe girecek, af ve infaz düzenlemesi var mı?

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2025 | Bedelli askerlik başvurusu ne zaman son, nereye yatırılır? Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI 26 BİN 673 PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları Neler? Branş Dağılımı Nasıl?

2026 BABA VANGA KEHANETLERİ: Kahin Baba Vanga Kimdir? Baba Vanga Kehanetleri Neler? 2026 Kehanetleri Neler?

İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI 10 ARALIK 2025: İstanbul Baraj Doluluk Oranları Aralık Ayında Ne Durumda? İşte İSKİ Verilerine Göre İstanbul Barajlarındaki Su Seviyesi...