Marmara'yı kar vurdu!

Marmarayı kar vurdu
expand

Marmara Bölgesi'nde kar yağışı ulaşımı vurdu. Özellikle Bursa'nın çevre illerle ulaşımında büyük aksaklıklar yaşandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kar yağışı ve TIR'ların kayması sonucu ulaşıma kapanan Bursa-İzmir, Bursa-Ankara ve Bursa-İstanbul karayolları yeniden trafiğe açıldı. 

KAR MARMARA'YI VURDU

Bursa- İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı. Yolun kapanması nedeniyle İnegöl’den Bursa yönüne araç geçişine izin verilmedi.

Bu arada, geçen hafta kar yağışı nedeniyle 5 saat kapalı kalan İnegöl- Bozüyük yolunda da ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmedi.

BURSA-İSTANBUL KARAYOLU DA KAPANDI

Bursa ile Gemlik arasında bulunan Dürdane Rampası'nda meydana gelen bir TIR'ın kayması nedeniyle Bursa-İstanbul Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Yüzü soyulan ceset keskin nişancının çıktı

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow