Masaj salonuna fuhuş baskını: 10 gözaltı

Kırşehir'de, masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiası üzerine işletmeyi takibe aldı. Yaklaşık 4 ay süren incelemenin ardından salona düzenlenen operasyonda, 3'ü yabancı uyruklu 8 kadın ile 2 şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Özbekistan, Endonezya ve Irak uyruklu 3 kişi ile 4 kadın, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kontrole götürüldü.
Masaj salonunda gözaltına alınan U.D. ve U.D ile kadın zanlı Y.Ş, emniyetteki işlemlerinden sonra Kırşehir Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet savcısının ifadeleri almasının ardından mahkemeye çıkarılan erkek zanlılar U.D. ve U.D. ile kadın zanlı Y.Ş. tutuklandı. Aralarında yabancı uyruklu kadınların da olduğu 7 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!